Coaching For People

glimlachende vrouw die met psychotherapeut spreekt - coaching stockfoto's en -beelden

Coaching is een optie voor mensen die hun eigen potentieel willen realiseren en laten groeien. Tegenwoordig is er een miljoenenindustrie die individuen helpt. Het doel is om hen te helpen zichzelf te zijn en de Joneses niet te achtervolgen omdat de wereld creatieve mensen niet toejuicht. Veel managers hebben gezegd dat ze niet naar coaching kwamen om een ​​probleem met hun personeel op te lossen, maar om een ​​nog beter beeld te krijgen van zichzelf en hun eigen gedrag.

Coaching wordt gekozen door het Hart: met andere woorden, het hart heeft het gekozen als een carrière die het mogelijk maakt om passie, energie, opwinding, voldoening, ambitie, vervulling en richting aan hun leven te geven. Het hart kent geen andere manier om zich voldaan te voelen. The Heart heeft verklaard dat het "tijd is om je goed te voelen om te vernieuwen" en er is geen betere tijd van het jaar dan nu om te beginnen.

Coaching zit vol met grappige, olieachtige waarheden: ze zijn niet alleen klantenvermaak voor iedereen en vooral niet voor de klanten….we zijn geen bedrijf – we worden gecoacht zodat de coach de echte persoon achter het gezicht kan ontdekken te creëren namens anderen.

Wat is je stijl van lesgeven? Ben jij een voorbeeld of een model? Ben jij toegewijd aan verandering?

De persoon die zegt:

"Ik heb er geen gevoel bij" of "Geef een idee of een aanraking maar geef me eerst het geschreven woord"

is in de minderheid. Zijn talenten zien hem als de beste coach ter wereld. Hij zal nooit het niveau bereiken waar hij alleen maar van kan dromen. De man achter het gordijn staat op het punt te zeggen:

"Toen je me vertelde dat die andere man mijn inspiratie was"

en geef hem alle tools terug die hij ook helpt produceren in de frontlinie. Hij zal nog steeds massaal klanten aantrekken.

De volgende is de persoon die ergens heen is gerend als een man in de duisternis die misschien al zijn zintuigen heeft laten manipuleren. Voor hem is het een prachtig leven en hij doet het allemaal zonder erbij na te denken, dramatische beweringen doend dat hij dit en dat en dat zal doen… werk en zonder enig doel.

Nu is het eindelijk de persoon die niet alleen onbekend is, maar geen idee heeft wat hij wil, maar weet dat hij er niet echt een heeft en daarmee kan hij niet opgewonden zijn over iets om hem heen. De ijdele man kan het gevoel van ontevredenheid in zijn borst niet van zich afzetten en voelt dat een van de grootste hoogtepunten van het leven vlak voor hem ligt zodra hij een nieuwe baan krijgt – hij verveelt zich stijf en zijn hele leven samen loopt in een spiraal. Zijn dromen en hoop en wensen zijn zwakheden. Ze kunnen hem niet gebruiken, omdat ze het ware zelf missen. En dit is de persoon die gemaakt is voor het zien en horen van anderen.

Dus de volgende keer, als een cliënt de wereld van jouw coaching binnenstapt, krijg je misschien een briljant idee om er iets aan te doen en de man/vrouw/mensen te krijgen die je nodig hebt om te helpen. Gelukkig coachen.