De voordelen van massagetherapie en voetmassage

Voeten masseren

De onderzoekers concludeerden dat de beste tijd voor een herstelmassage voor en na de inspanning is, wanneer de spierspanning het hoogst is. Spierblessures treden ‘s avonds sneller op omdat je lichaam ontspannen is en het glucoseniveau in je bloed is gedaald. Je lichaam moet ‘s morgens hard werken om het bloed door je aderen te laten stromen en glucose voor je spieren aan te bieden.

Het verzorgen van de voet bij topatleten

De conventionele sportmassage wordt gebruikt om patiënten te helpen herstellen van blessures en spierpijn te verlichten. Deze conventionele massage wordt al meer dan 20 jaar op grote schaal gebruikt door fysiotherapeuten en chirurgen. Er zijn veel studies gedaan waarbij gebruik werd gemaakt van een rubberen bal en een hometrainer om pijnen te verlichten en spieren te ontspannen. Dit heeft bij veel patiënten tot goede resultaten geleid. Bovendien kunnen deze beide behandelingen de hoeveelheid zuurstof en hemoglobine in uw bloed verhogen.

Voetmassages worden ook gebruikt voor de revalidatie van blessures. In sommige grote steden bieden massagetherapeuten ook massage ter plaatse aan, wat een gunstige optie is voor sportblessurepatiënten. Ze kunnen u helpen met pijnbestrijding, flexibiliteit, het vergroten van uw bewegingsbereik, het verhogen van uw energie, depressie, stemming, slaapkwaliteit, en het verminderen van stress. Massagetherapie biedt vele voordelen die de kwaliteit van uw leven kunnen verbeteren.

Een sportmasseur op elke gebied.

Sportmasseurs kunnen therapeutische massage geven om patiënten te helpen bij het bereiken van lichamelijke fitheid, het verminderen van pijn, het verminderen van spierpijn, het voorkomen en behandelen van infectieziekten, het verbeteren van de bloedsomloop, het afkoelen en kalmeren van het lichaam, het handhaven van een juist lichaamsgewicht, het ondersteunen van de groei, het verbeteren van prestaties, het beschermen en genezen van botten, het verminderen van melkzuur, dermatitis, het verminderen van stress, het verminderen van ontstekingen, en het revalideren van patiënten. Massage Therapie biedt veel verschillende voordelen die kunnen worden gerealiseerd van het verhogen van de bloedstroom, het trainen van uw cardiovasculaire systeem, het verbeteren van de lichaamshouding, het verlichten van spierpijn, het voorkomen van spierkrampen, het onderhouden van de lichaamstint, het controleren van de voedselinname, het verminderen van vermoeidheid, besmettelijke ziekten, en nog veel meer.