Leefstijlcoach

 Leefstijlcoach Tilburg

 Leefstijlcoach Tilburg

Weet je nog toen je klein was, je humeurig was, je gemakkelijker in het leven komt naarmate je ouder wordt? Toen je jong was, vulde je je leven met activiteiten waar je elke dag van geniet. Maar als je de drempel overgaat naar je veertigste en vijftigste, word je meer methodisch, vind je dingen die voor jou werken en kneed je ze in je leven. Wat was bijvoorbeeld uw passie toen u een kind was? Of wat heeft je ertoe gebracht om naar een bepaalde carrière of je specifieke carrièrepad te gaan? Blijf je het op dezelfde manier doen als toen je een kind (of tiener) was? Je activiteiten zijn misschien in de loop van de tijd ontwikkeld, maar de passie is niet zo sterk als toen je een kind was.

Je bent in de loop der jaren misschien veel veranderd, maar het enige element dat je nog steeds deelt, is hetzelfde gebleven. Je vroegste passie, wat het ook was, ging door op hetzelfde moment dat je veranderde. vention, Discovery, Revolution, wat het ook was, je begon als kind en je passie is hetzelfde gebleven.

Hoe was je ervaring tijdens het opgroeien? Nou jongen, je groeide niet zonder te leren, je groeide door je lichaam en omgeving uit te dagen en te leren waar je lichaam en omgeving toe in staat zijn.

Misschien ben je RollerDerbyneumographer, auba luba-danser of grafoloog geworden. Maar je bent wel opgegroeid met een passie. Wat was je vroegste passie? Was het iets fysieks, zoals sporten of optreden met de pleister op je neus? Of wat was het iets dat je fantasie toverde, misschien een van de afgietsels van personages uit een toneelstuk, of was je een lezer en vatbaar voor denkbeeldige geluiden en lettergrepen? Heb je nog steeds het beeld in je hoofd van wat je zou willen zijn?

Het is nu tijd om dat favoriete idee uit te dagen, het idee dat het iets 'zou moeten' zijn en 'niet' iets moet zijn. In plaats daarvan komt het idee van iets dat je je zou kunnen voorstellen, maar dat niet mogelijk is. In plaats daarvan kan het een rol zijn die je zou kunnen spelen, maar jij moet degene zijn die tegen jezelf zegt, de woorden: ik kan dit. Er is geen limiet; er is geen fout. Het punt is eerder dat er zo weinig verschil is tussen verbeelding en feit; de waarheid ligt in het verschil tussen wat je je voorstelt en wat je van je maakt.

Mensen die hun leven binnen hebben doorgebracht, zijn er immuun voor; degenen die dat niet hebben, kunnen worden verbroken. Je lichaam antwoordt aan niemand. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid. Let op wat je erin doet en drink veel water. Neem vitamines en mineralen; voeg vezels toe aan uw dieet. Er is geen raketwetenschap; het is gezond verstand en gemeenschappelijke genade. Het menselijk lichaam reageert op de zorg en verzorging die je het geeft, hoe beter je jezelf maakt, hoe beter je zult zijn. Ik zou kunnen Symptomen zijn een aanwijzing voor de waarheid over wie je bent; vind je niet?