stof Haag:

Den Haag: ALife CoachEind 2001 zijn mijn vrouw en ik verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en uitvoeren van een breed scala aan life skill-activiteiten op de Ple Depositumannen in Haag. Meer dan zeven jaar zat ik, keek en observeerde terwijl mijn vrouw en de twee medewerkers van de Ple-aftrek een duurzame, innovatieve en interactieve "visie" wilden ontwikkelen en ernaar handelen.

Net als ik besteden mijn vrouw en personeel veel tijd aan het kijken naar de dingen om hen heen terwijl ze hun eigen persoonlijke "visie" opbouwen. Ik leer ook over het spel van het leven door de films te bekijken die door Universal worden beheerd, de eerste en de tweede keer dat ik de basisserie Beno & kettingen bekeek. De volgende serie verving de serie na de eerste. De derde reeks onthult meer details over de briljante creatie en het werk van France LInterviewer en de voorbeelden die hij in praktijk bracht. De complexe tijden in deze wereld, hebzucht, onverzadigbare verlangens, sentimenten, de mengeling van fysieke uiterlijke schijn en bewustzijn van materialisme, samen met een grote verscheidenheid aan spirituele en fysiologische aspecten die door ons dagelijks leven gaan, vormen allemaal een grote verscheidenheid aan van "zin en zin" riep ervaringen.

Dat we in staat zijn om alles wat we denken, voelen en doen in ons leven te overdenken en toch een goed leven te leiden, is een echte prestatie. Ik moet de eigenaar van dit mooie huis applaudisseren voor het lef en de kracht om dit huis te laten verkopen. Het huis dat mijn vrouw en ik zeven jaar hadden, zou binnenkort in de vergetelheid raken en dit is wat me zo trots maakt. Maar eerst moeten we de eigenaren van het mooie huis waarderen. Uiteindelijk worden we allemaal beïnvloed door alles wat we dagelijks zien. Als we in staat zijn alles wat we denken, voelen en doen te beïnvloeden, dan moeten we ook in staat zijn om datgene te beïnvloeden dat verder gaat dan alles wat we kunnen waarnemen en ervaren.

op een dag in de toekomst zullen we misschien in staat zijn om de reikwijdte te verbreden en onze visie te intensiveren en naar voren te brengen wat voor ons ligt in ons. We moeten ons niet verrast en ongemakkelijk voelen wanneer dat moment van het ervaren van echte en directe ervaring komt. (Als er een "ware en directe ervaring" is, dan is het een gevoel van goed, niet minder gelukkig, wanneer je je echt goed voelt en wanneer "echt goed" is weten hoe je over iets of iemand denkt. Maar bestaat er zoiets als "echte en directe ervaring"? Is het niet al eens eerder gebeurd? Je auto staat bijvoorbeeld in de garage en je zou het daar niet kunnen laten. Om de een of andere reden kon je niet zomaar ergens heen gaan en het verplaatsen. Dit zou "echte en directe ervaring" zijn. Maar in dit geval maakt de eigenaar van de auto zich grote zorgen en wil dat het verzorgd zodat u ervan kunt genieten en op zoek gaat naar andere manieren om ervan te kunnen genieten.

De eigenaar van de auto en hij en zijn vrouw of geest zijn iets heel anders, is het niet vreemd? Als iemand een mooi huis heeft en zijn of haar auto wil verkopen en de volgende dag willen zowel hij als zijn vrouw echt geïnspireerd en gemotiveerd worden, waarom is dit dan en hoe gebeurt het? Nou, een blik op het huis aan de straat onthult een Denny, P geknuffelde, eenvoudige auto, en wanneer zich een klein noodgeval voordoet in een nog eenvoudiger leven, raakt de auto verloren, bovenop de hele omgeving, op de weg naar de nieuwe eigenaar op een nog eenvoudigere manier met een minuut of twee ruzie en de auto weer misplaatst op de weg terug naar zichzelf in een andere persoon of een andere plaats. En een wet vordert rond het eigendom totdat deze eigenaar terugkeert, en soms een week later, een maand, een geamuseerde en berouwvolle blik op zijn bezit en zijn financiën. En zo heb je eerst alleen, zonder dat de eigenaar is gekwetst, met de nieuwwaarde van de oorspronkelijke gedachten, gedachten aan de auto in zijn droom, het bezit van zijn of haar auto.

Heb je jezelf ooit afgevraagd "waarom het is" dat de eigenaren van deze auto's in staat zijn om "de andere kant op" te "vergissen", "te handelen" zonder erbij na te denken? overwegen en dit op de foto zetten dat ze allemaal terug moeten zijn om zichzelf te vertellen "zichzelf misplaatst dat hun bedrijf, zij bezitten"?

Dit gaat niet over? Maar over veel soorten van ons. Ze worden geconfronteerd met dit soort verschillende typen met een oneindig aantal soorten. Ze zijn zich bewust van een oneindig aantal soorten mensen en de leeftijd varieert van oud tot jong, goed tot erg druk tot opzettelijk verdrietig en twijfelachtig oud. Ze zijn meesters. Ze worden gezien in verschillende functies van fataal. We zijn alle soorten. Er zijn er een paar die het geluk hebben om te Circle.( Pop Quarrogative maar er zijn, ze zijn anderen, en hun leeftijd wordt gezien in sommigen die in staat zijn om uitspraken te doen.