Wat veroorzaakt het lichaam om een genezingscrisis te ervaren,

Acupunctuur Leiden

Wat veroorzaakt precies dat het lichaam een genezingscrisis ervaart? Wanneer een persoon een genezingscrisis heeft, is er een grote onevenwichtigheid in het lichaam. Gewoonlijk is het lichaam in een toestand van onevenwicht of tekort. Wanneer er een onevenwichtigheid in het lichaam is, worden de organen verhinderd om optimaal te functioneren. De vitale organen wordt het vermogen ontnomen om normaal te functioneren, wat tot ziekte leidt. Elk orgaan in het lichaam kan op dezelfde manier worden aangetast, omdat de organen aanleg hebben voor bepaalde disfunctionele aandoeningen.

Acupunctuur behandeling dat bestrijd

Wanneer er een voorstadium van kanker in het lichaam is, worden de alvleesklier en de galblaas gewoonlijk aangetast, en dan ontwikkelt zich de kanker zelf. Het is door de kracht van acupuncturisme dat de beledigende blokkade wordt verwijderd, het lichaam geneest en een verbeterde staat van evenwicht in het lichaam teweegbrengt, waardoor een verbetering in de voortgang van de kanker wordt teweeggebracht.

Wanneer het lichaam pre-kankerachtig is, worden de long en de lever gewoonlijk ook gunstig beïnvloed, en uiteindelijk zal de kanker zich vanuit deze twee organen naar andere delen van het lichaam verspreiden. Om de kanker de kop in te drukken, beginnen acupuncturisten vaak met de long, en in het geval van longkanker is de long het belangrijkste eliminatieorgaan van de Han-Chinese geneeskunde (het belangrijkste orgaan).

Goede chinees geneeskunde

In de Chinese geneeskunde, is het meest vitale orgaan de Long. De longen worden bereikt door de hoeveelheid gedroogde deeltjes (dama) die in de long aanwezig zijn in evenwicht te brengen met de kwaliteit van het bloed en de longafscheiding. Tijdens het proces van balans worden zowel externe als interne verwondingen of invloeden geëlimineerd, en wordt de long aangevuld met vocht uit theiva (het inwendig opslurpen van medicijnen) en worden de longen gerevitaliseerd. Zowel frisse lucht als medicijnen kunnen de longen bevochtigen en stimuleren, zodat de bloedsomloop en het metabolisme versnellen. Onverteerd voedsel en slijm worden effectief geëlimineerd en de longen worden weer optimaal in werking gesteld. Dit is een waardevol proces voor het herstel van de gezondheid en een beter herstel van patiënten.